www.leergeld.nl Via 105 lokale Leergeld stichtingen, die samen actief zijn in 72% van alle Nederlandse gemeenten, biedt zij deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

www.sociaalverhaal.com  Sociaal Verhaal is een organisatie opgezet door vrijwilligers, met als doelstelling het verlenen van rechtshulp bij ingrijpende problemen op sociaal-maatschappelijk gebied.

www.stichtingjarigejob.nl In Nederland zijn meer dan 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardag box. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag thuis en op school.

www.kinderenvandevoedselbank.nl Stichting Kinderen van de Voedselbank is opgezet door een aantal vrijwilligers. Zij zet zich in om de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland tegen te gaan, voor kinderen waarvande ouders gebruik moeten maken van de voedselbank.

www.kernpuntnederbetuwe.nl/is/werk-en-inkomen/minimaregelingen/regelingen-gemeente: U heeft alles al geprobeerd, maar u kunt nog steeds niet rondkomen. Dan is er vaak extra ondersteuning mogelijk, bijvoorbeeld van de gemeente.De gemeente heeft wellicht nog andere speciale voorzieningen, toeslagen en kortingsregelingen om u financieel te steunen.Wilt u weten of u recht heeft op een gemeentelijke vergoeding? Informeer bij het Kernpunt Neder Betuwe.

https://vakantiekind.nl/aanmeldingsformulier

Al ingeschreven voor een van onze vakantieweken? Op dit moment zijn er in alle weken nog plekken vrij. Een aantal weken gaan wel hard, wacht niet te lang! maart 2020

http://tips-voor-minima.rovado-services.nl 

Wij zijn er om u "de minima" te helpen door het oerwoud van hulpverlening te komen
In Nederland bestaan voor mensen in de minima vele fondsen, regelingen en potjes.
Alleen zijn er bij velen een hoop van die regelingen en potjes niet bekend.

https://www.devakantiebank.nl

Stichting De Vakantiebank heeft als doel mensen met een inkomen rond bijstandsnorm, een onbezorgde vakantieweek aan te bieden op een mooie en recreatieve locatie in Nederland. Om even los te zijn van de thuissituatie en nieuwe energie op te doen.

https://www.stichtingweekjeweg.nl

Even lekker er tussenuit, wie heeft dat niet nodig? Stichting Weekje Weg biedt al ruim 35 jaar vakanties aan gezinnen die rond moeten komen van een minimuminkomen.
.